SMUUTIPULBRID? Mis imeasjad need on?

Veganid ikka ja alati genereerivad ideid, et oma toidulauda põnevamaks muuta, sest toitumine on suur osa meie elust. Mida põnevam, värvilisem ja uuenduslikum, seda kihvtim on. On suur rõõm, et mida aeg edasi, seda rohkem lähevad kaasa ka innovaatilised tootjad, kes teevad kõigi elu (ja toidulaua) veidigi põnevamaks.

Täna luubi all: WELLAWARE SMUUTIPULBRID

Kaubamärgi nimi Wellaware on kokku pandud kahest sõnast – Wellness ja Awareness.

Firma missiooniks on leida  kvaliteetne tooraine ning varustada turgu turvaliste ja tervislike toodetega. Wellaware omanik on Rootsi firma. Tänu pidevale tootearendustööle ning uute ja põnevate toodete ja koostisosade lisandumisele liigutakse edasi suunal, et olla üks peamisi kvaliteetsete tervisetoodete ja toidulisandite tootjaid.

MIS PULBER? ANANASSI? KUIDAS?

Ei, mitte ainult ananassi, vaid ka granaatõuna, spinati, peedi, mango, papaia… Tegemist on smuutipulbritega, mis on madalal temperatuuril kuivatatud. Need on ökoloogiliselt puhtad juur- ja puuviljad, mis on tehtud pulbriks.

Ja me ei tee nalja, kui ütleme, et kui lusikaga lihtsalt otse purgist proovida, toimub suus kummaline, võib isegi öelda, et enneolematu kogemus. Maitse on üks ühele. Kuid papaia pulbri kujul?! Või ananass? Selline tore avastushetk.
Edasi saab lugeda juba ajakirja Vegan lehelt

SMUUTIPULBRID? Mis imeasjad need on?